فایل ppt درس فرآوری تولیدات دام و طیور مبحث فرآیند تولید پنیر
کاربران و دانشجویان گرامی فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت درس فرآوری تولیدات دام و طیور مبحث فرآیند تولید پنیر می باشد. این فایل شامل ۴۴ اسلاید آموزنده و مفید جهت ارائه در کلاس درس و … می باشد که در قالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت آوا فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
پاورپوینت درس فرآوری تولیدات دام و طیور مبحث فرآیند تولید پنیر
قسمتی از متن فایل:
لبنیات یکی از گروه های اصلی هرم راهنمای غذایی و از نیازهای اولیه انسانها از اعصار و قرون گذشته تا به حال بوده است،
شیر پایه اصلی کلیه فرآوردههای لبنی است که با فرآیندها و افزودنیهای جانبی آن را به ماست، پنیر، بستنی، خامه ، دوغ ، کشک و … تبدیل میکنند .
پنیر به عنوان جزیی از گروه لبنیات، منبع خوبی از پروتئین، کلسیم و فسفر است.
مصرف ۳۰ گرم پنیر (معادل یک قوطی کبریت ) در حدود ۸ گرم پروتئین و ۲۰۰ میلی گرم کلسیم به بدن می رساند .
پنیر یکی از مهمترین فرآوردههای لبنی است که بخش عظیمی از شیر تولید شده هر کشوررا به خود اختصاص میدهد .
تاریخچه:
پنیر یک مادهٔ غذایی باستانی است که ریشه آن به دوران پیش از تاریخ بر میگردد.
هیچکس نمیداند چه کسی و در کجا اولین پنیر درست شده است، اما زمانهای قدیم در مصر، یونان و روم باستان یک غذای محبوب بشمار میرفته است.
اما بهترین سناریویی که برای تولید اولین پنیر قبول شدهاست به ۱۰٬۰۰۰ سال پیش در منطقهای از خاورمیانه یا آسیا بر میگردد،
جایی که چوپانان از شکم خالی بزها بجای وسیلهای برای حمل شیر تازه استفاده میکردند.
در این حین آنزیم موجود در شکم خشک شده بز به همراه گرمای نور آفتاب بر شیر اثر کرده و باعث دلمه شدن آن میشود ….
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.