فایل pdf جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی فصل اول باکتری ها
کاربران و دانشجویان گرامی فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل pdf جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی فصل اول باکتری ها می باشد. این فایل شامل ۳۹ صفحه مطالب بسیار مفید و سودمند است که در قالب فرمت pdf تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت آوا فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.
جزوه میکروبیولوژی مواد غذایی فصل اول باکتری ها
مواد خوراکی طبیعی حاوی تعداد زیاد و متغیری از باکتری ها ، مخمرها و کپک ها می باشند .
لذا در رابطه با درجهه بهداشتی فرآورده های غذایی سوالات زیر مطرح است :
تعداد کل میکروارگانیسم ها در هر فرآورده و یا هر میلی لیتر از مواد غذایی چند تا است . –
پراکندگی تیپ های مختلف ارگانیسم ها در بین کل میکروب های موجود در ماده غذایی چگونه است – .
در شرایط طبیعی غذاهای مختلف به چه نوع میکروارگانیسمی آلوده هستند . مثلا آیا این میکروارگانیسم هها دارای خاصیت – لیپولیتیک و یا پروتئولیتیک هستند .
و بالاخره کدام یک از انواع میکروب ها برای غذای به خصویی جزء فلور معمولی آن غذا میباشد .
طبقه بندی باکتری ها بر اسا س مشخصاتی که در کتاب برخی ) Manual of Determinative Bacteriology Bergeys ( درج شده است یورت می گیرد.
مطابق آخرین طبقه بندی سیستماتیک منتشر شده در سال ۱۰۰۱ تعداد ۱۱ راسته در میکروبیولوژی مواد غذایی اهمیت دارند.
راسته سودومونادالس – – ۱
اکثر گونه ها بر روی محیط های کشتی که از املاح معدنی و یک ترکیب کربوهیدراته مانند گلوکز ساکارز و یا سلولز تشکیل شده اند به خوبی رشد و تکثیر می نمایند .
در حالی که بعضی از گونه ها از نظر محیط کشت پر توقع بوده برای رشد و نمو احتیاج به اسیدهای آمینه و بعضی ترکیبات تقویت کننده دارند .
در ایهن راسهته دو خهانواده پسودوموناداسه و موراکسلاسه از نظر میکروبیولوژی مواد غذایی حائز اهمیت می باشند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.