فایل پاورپوینت بررسی سختی آب و روش های از بین بردن آن

فایل پاورپوینت بررسی سختی آب و روش های از بین بردن آن
نوع فایل
ppt
حجم فایل
2MB
نویسنده
دسته بندی
تعداد بازدید
62 بازدید
11,000 تومان 9,200 تومان٪16 تخفیف

فایل پاورپوینت بررسی سختی آب و روش های از بین بردن آن

کاربران و دانشجویان گرامی فایلی که هم اکنون معرف حضور شماست فایل پاورپوینت بررسی سختی آب و روش های از بین بردن آن می باشد. این فایل شامل ۲۱ اسلاید آموزنده و مفید جهت ارائه در کلاس درس و … می باشد که در قالب فرمت ppt تهیه شده و هم اکنون آماده دانلود است. در صورت تمایل و نیاز می توانید این فایل ارزشمند و مفید را از فروشگاه سایت آوا فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید.

پاورپوینت سختی آب و روش های از بین بردن آن

قسمتی از متن فایل:

وقتی که میزان املاح معدنی، نمک ها و فلزات سنگین در آب به علل مختلفی برای مثال عبور آب از روی بسترهای سنگی،

بیش از حد مطلوب باشد به آن آب، آب سخت گفته می شود.

این آب حاوی مقادیر بیش از حد عناصری همچون کلسیم، منیزیم، ترکیبات کربنات، آهن،

منگنز و دیگر فلزات سنگین اما به مقدار کمتری نسبت به کلسیم و منیزیم است.

میزان شدت سختی آب به عواملی چون بستر جریان آب در سطح و زیر زمین بستگی دارد به طوری که آب های نواحی آهکی،

سختی زیادتری تا آب های نواحی گرانیتی یا شنی دارند.

خارج شدن آب از سفره های زیرزمینی و عبور آنها از روی سنگ های مختلف نیز در نهایت باعث می شود

که حجم زیادی از کربنات و بی کربنات های کلسیم، منیزیم، آهن و روی و غیره به آب اضافه شده و موجب سخت شدن آب گردد

و میزان سختی به میزان املاح موجود در مسیر بستگی دارد.

مقدار این مواد با واحد ppm یا میلی گرم بر لیتر تعیین می گردند. اگر میزان املاح محلول در آب از ppm ۱۵۰ بیشتر شود،

آن آب جزو دسته آب سخت قرار می گیرد به طوری که اگر میزان املاح محلول در آب بین ۰ تا ۷۵ باشد

آب سبک، ۷۵ تا ۱۵۰آب نسبتا سخت، ۱۵۰ تا ۳۰۰ آب سخت و ….

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.