جامع ترین فایل جزوه درس بهداشت مواد غذایی
دانشجویان ارجمند ما مفتخریم از این که سایت آوا فایل را جهت دانلود فایل ها و مطالب درسی خود انتخاب نموده اید در این بخش گروه علمی آوا فایل جزوه درس بهداشت مواد غذایی و با فرمت pdf که شامل ۳۵ صفحه مطالب مفید می باشد را جهت استفاده و دانلود شما سروران گرامی تهیه و تدوین نموده است در صورت نیاز می توانید این فایل مفید را از فروشگاه سایت آوا فایل با مناسب ترین قیمت خریداری و دانلود نمایید .
آوا فایل یکی از معتبرترین فروشگاه های اینترنتی می باشد که با هدف افزایش دانش سطح جامعه و بر آورده شدن نیازهای شما
کاربران و دانش جویان گرامی در زمینه های درسی و آموزشی سعی بر ارائه برترین و جامع ترین محصولات درسی و آموزشی شامل:
جزوه های درسی و آموزشی ،خلاصه کتاب، پاورپوینت، تحقیق ، مقاله و.. در تمامی سطوح مختلف تحصیلی متناسب با نیاز کابر را دارد.
جامع ترین فایل جزوه درس بهداشت مواد غذایی
مطالعه قسمتی از متن جزوه بهداشت مواد غذایی:
تعریف پاستوریزه کردن :
از بین بردن میکروب های بیماری زا موجود در مواد غذایی که درجه حرارات ۶۵ درجه سانتی گراد به
مدت ۳۰ دقیقه و یا ۷۲ درجه به مدت ۱۵ تا ۲۰ ثانیه استفاده می شود .
تعریف استریلیزه کردن :
از بین بردن کلیه میکروب های بیماریزا و غیر بیماریزا موجود در مواد غذایی که درجه حرارت
۱۳۵ – ۱۵۰ درجه سانتی گراد به مدت چند ثانیه استفاده و بلافاصله مواد غذایی (شیر) سرد می شود تا –
کیفیت آن تغییر نکند و برای استریلیزه کردن کنسرو حرارت ۱۲۱ درجه به مدت ۱۵ دقیقه تحت فشار استفاده می شود
استفاده از سرما و انجماد :
یکی از مهمترین روش های نگهداری مواد غذایی استفاده از سرما و انجماد است .
بعضی از مواد غذایی که قرار است در مدت چند روز مصرف شود . در دمای بالای صفر نگهداری می شود مثل
میوه ها ، سبزی ها در دمای یخچال ( ۱۰-۰ درجه سانتی گراد ) تا چند ماه قابل نگهداری هستند .
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.